Kerk in de belangstelling: "Gaan zien hoe het zich ontwikkelt"

13 september 2020, 11:28

Er is vanuit Duitsland, Italië en het Championship voor FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk. De 24-jarige aanvaller van FC Utrecht is door zijn prestaties in de Domstad op de radar gekomen van buitenlandse clubs, maar de clubleiding is voorlopig niet van plan om hem te laten gaan.

"We hebben heel bewust aangegeven dat we de selectie bij elkaar willen houden", reageert technisch directeur Jordy Zuidam bij Voetbal International. "Maar we laten spelers pas gaan als er een bedrag is dat ons doet bewegen. Op dit moment is er dat nog niet. We gaan ervan uit dat Kerk nog voor FC Utrecht speelt."

Afgelopen seizoen was Kerk goed voor tien goals en zeven assist. Hij heeft nog een contract tot 2023. "Voor welk bedrag hij weg mag? We doen geen uitspraken daarover, maar het moeten serieuze bedragen zijn. Als Nederlandse club kun je niet zeggen: We verkopen nooit", zegt Zuidam. Clubs hebben nog tot 5 oktober om hem over te nemen van Utrecht. "We gaan het zien hoe het zich de komende weken gaat ontwikkelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen