Berghuis: "Er moet iets moois komen, wil ik daarover nadenken"

13 september 2020, 08:42

Nog altijd is het niet helemaal zeker of Steven Berghuis ook dit seizoen bij Feyenoord blijft. Hij stond open voor een avontuur en de 28-jarige aanvaller heeft de deur naar een vertrek nog altijd niet gesloten. Dat benadrukte hij na de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen PEC Zwolle.

Berghuis scoorde in die wedstrijd zijn eerste twee goals van het seizoen. Al vroeg in de wedstrijd was het raak met een afstandsschot. "Het begin was natuurlijk heerlijk", zegt de captain tegen FOX Sports. "Mijn eerste schot op doel was gelijk raak. Dan start je lekker. We speelden in het begin ook gewoon goed. Maar daarna lieten we de wedstrijd uit onze handen glippen. We waren de bal steeds te snel kwijt. Zwolle kreeg daardoor meer vertrouwen. Maar na de 2-0 was het wel klaar."

Dick Advocaat hoopt van harte dat Berghuis bij de selectie blijft. "Als er iets moois komt, gaat hij daarover nadenken. Die ruimte geven we hem. Achteraf is dat niet zo goed, want 'Stevie' is een geweldige speler", aldus de trainer. Berghuis kon de fans dan ook niet helemaal geruststellen voor de camera van FOX. "De supporters weten heel goed hoe ik erin zit. Ik ben heel blij, met mijn rol, met het elftal, met de trainers. Er moet iets moois komen wil ik daarover gaan nadenken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen