Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cocu kent valse start, Palace klopt Southampton

Cocu kent valse start, Palace klopt Southampton

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 september 2020 – Het Derby County van Phillip Cocu heeft haar eerste competitieduel verloren in de Championship. Reading ging er met de punten vandoor (0-2). In de Premier League kende Crystal Palace tegen Southampton wel een uitstekende start dankzij Wilfried Zaha.

Derby County – Reading: 0-2
Cocu eindigde vorig seizoen met Derby als tiende, met name door een zeer matige seizoenstart. Dat is ook dit jaar het geval, want Reading was een stuk sterker dan de gastheren, waar Mike te Wierik een basisplaats had en Kelle Roos de hele wedstrijd op te bank begon. Opvallend was het feit dat Wayne Rooney op de bank begon. Zijn invalbeurt bleek niet genoeg voor een resultaat, want het verlies was door goals van Lucas Joao en Oviemuno Ejaria al geleden.

Crystal Palace – Southampton: 1-0
Bij Crystal Palace werd Wilfried Zaha de grote man. De bijna elke zomer wel begeerde buitenspeler scoorde tegen Southampton na een kwartiertje middels een goed uitgevoerde counter. Ondanks het gigantische balbezitoverwicht en wat grote kansen in de slotfase van Southampton, sleepte Palace de zege uit het vuur.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd