Koeman heeft geen plek voor Suárez bij eerste wedstrijd

12 september 2020, 12:44

Luis Suárez is niet van de partij als Ronald Koeman zaterdagavond zijn officieuze debuut als trainer van FC Barcelona maakt. De Uruguayaanse aanvaller maakt geen deel uit van de 25-koppige selectie voor de oefenwedstrijd tegen Nástic. Ook Arturo Vidal is gepasseerd door de Nederlandse trainer.

Suárez kreeg enige tijd geleden van Koeman te horen hebben dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. De ervaren aanvaller, die sindsdien apart traint, wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Juventus. De Uruguyaan zou er ook voor kunnen kiezen zijn loopbaan te vervolgen bij Atlético Madrid, zo klonk het deze week in Spanje. Vidal gaat waarschijnlijk aan de slag bij Inter.

Marc-André ter Stegen en Ansu Fati zijn er vanwege blessureleed niet bij tegen Nástic. Ook Miralem Pjanic en Jean-Clair Todibo ontbreken in de selectie. Zij hebben net de training hervat nadat zij enige tijd geleden positief testten op het coronavirus. Lionel Messi is er wel bij, evenals Frenkie de Jong, aanwinsten Pedri en Trincão en enkele talenten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen