Gravenberch kijkt uit naar broedertwist: "Hij daagt me beetje uit"

12 september 2020, 11:57

Ajax opent zondag het seizoen met een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam en dat is voor de familie-Gravenberch een bijzondere wedstrijd. Op Het Kasteel zullen Ryan Gravenberch (Ajax) Danzell Gravenberch (Sparta) voor het eerst tegenover elkaar staan. "We kregen het programma en ik moest wel lachen. Hoe kan het? Van de zeventien tegenstanders spelen we als eerste tegen Sparta, de club van mijn broer."

De broers hebben een goede band, zegt de Ajacied tegenover De Telegraaf. "Ik zie Danzell veel. En dan daagt hij me wel een beetje uit. Dat het vervelend voor Ajax is: één gespeeld, nul punten. En ik mag van hem wel scoren, omdat hij er toch twee maakt, zegt-ie tenminste. Maar ik denk niet dat dit gaat gebeuren", aldus de jongere broer.

De Spartaan kijkt uit naar de wedstrijd van zondag. "Het is leuk om elkaar tegen te komen op deze manier. Het zou het mooiste zijn als we elkaar ook kunnen kruisen in het veld", aldus Danzell, die zijn broertje niet zo snel een harde schop zou verkopen. "Ik zou hem heel laten, maar ik zou hem wel laten merken dat hij afstand moet houden tot zijn oudere broer. Ik ben een trotse broer en vol lof over de ontwikkeling van Ryan. Hij heeft uitzonderlijke kwaliteiten. Ryan kan spelers vrijzetten, een man passeren vanuit stilstand en is een sierlijke speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen