Dolberg opnieuw slachtoffer van diefstal: inbraak en Porsche weg

11 september 2020, 23:49

Vervelend nieuws voor Kasper Dolberg: de Deen is opnieuw het slachtoffer geworden van een inbraak. Tijdens de interlandperiode met Denemarken is zijn auto gestolen en vervolgens zijn woning leeggeroofd. Toen hij terugkeerde op het vliegveld Nice Côte d'Azur kwam hij er deze week achter.

Dat schrijft L'Équipe althans. De Porsche op het vliegveld van Dolberg was gestolen, zo merkte de Deen op toen hij vanaf het vliegveld naar huis wilde rijden. Dubbel pech: zijn huissleutel had hij in de auto laten liggen, waardoor de daders ook de woning van de spits van OGC Nice konden betreden.

Naast de dure Porsche is er ook tweeduizend euro aan cash geld en enkele telefoons weggenomen. Het gebeurt vaker dat er bij spelers wordt ingebroken op het moment dat ze een wedstrijd spelen of met de internationale ploeg op pad zijn. De diefstal wordt momenteel onderzocht door de autoriteiten.

Vorig seizoen was Dolberg ook al het slachtoffer van een diefstal: destijds werd zijn horloge met emotionele waarde uit de kleedkamer gestolen. Ploeggenoot Lamine Diaby-Fadiga was destijds de dader en werd om die reden per direct ontslagen bij OGC Nice. Sportief gezien is zijn overgang naar de Ligue 1-club overigens wél een succes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen