'Lampard krijgt met Mendy gewenste nieuwe goalie'

11 september 2020, 16:55

Chelsea-trainer Frank Lampard heeft de zo gewilde doelman zo goed als zeker binnen. De coach wilde graag een nieuwe keeper, omdat Kepa Arrizabalaga al langere tijd een zwakke indruk maakt in het doel van The Blues. Edouard Mendy (28) komt over van Stade Rennes, mits de medische keuring geen problemen oplevert.

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano althans. Mendy was een belangrijke factor in het succes van Stade Rennes afgelopen seizoen in Frankrijk, al was het slechts zijn eerste jaar bij de Ligue 1-club. Een zomer eerder werd hij nog weggehaald bij Stade Reims, voor zo'n vier miljoen euro. Hoeveel er ditmaal voor hem wordt betaald, is niet bekend.

Lampard is ontevreden over Kepa, de duurste keeper ter wereld. Hij had het laagste reddingspercentage van de Premier League, werd vorig seizoen voor de cruciale laatste duels in Engeland gepasseerd ten faveure van Willy Caballero. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen startte Lampard wel met Kepa, maar die lijkt toch op weg naar de uitgang.

Onana

De aanstaande deal is ook goed nieuws voor Ajax. In Amsterdam ging meermaals het gerucht rond dat Chelsea in navolging van Hakim Ziyech ook oren zou hebben naar Andre Onana. Lampard wilde duidelijk een nieuwe keeper, maar dat wordt dus niet de Kameroener.

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen