Tutuarima laat vertrekwens varen en blijft De Graafschap trouw

11 september 2020, 16:11

Jordy Tutuarima blijft De Graafschap toch trouw. De 27-jarige linksback, die vorig seizoen zijn basisplaats kwijtraakte, had een vertrekwens. Echter viel de belangstelling hem tegen. "Ik ga volle bak voor De Graafschap. Voor promotie naar de Eredivisie", aldus de verdediger.

"Het is fijn dat ik dat nu heb uitgesproken. Nu is er duidelijkheid voor iedereen. Voor de trainer, voor mezelf. Om te promoveren, moet alle neuzen dezelfde kant op staan", zegt Tutuarima tegen De Gelderlander. "De belangstelling is me wel tegengevallen. Dat heeft ook alles met de coronacrisis te maken. De transfermarkt is nog een kleine maand open. In de voetballerij weet je nooit wat er gebeurt. Maar ik reken niet meer op een vertrek."

Tutuarima vindt het ook helemaal niet erg in Doetinchem te blijven. "Dat heb ik ook vanaf het eerste moment gezegd: komt er niets, dan ga ik voor 100 procent voor mijn kans. Ik wil voetballen." Ook geloof hij in eigen kunnen. "Als ik mijn normale niveau haal, dan speel ik. Daar ben ik van overtuigd. En als Roland Baas ook optimaal presteert? Dan is de keuze aan de trainer. Hij bepaalt uiteindelijk wie er speelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen