Slot rekent op komst Karlsson en kijkt uit naar duel in Oekraïne

11 september 2020, 16:57

Arne Slot hoopt dat de komst van Jesper Karlsson snel voor elkaar komt. De aanvaller komt over van IF Elfsborg en zijn komst is nagenoeg afgerond. Trainer Slot verwacht dat er verder geen spelers meer naar Alkmaar zullen komen.

"In principe is de selectie rond nu, behoudens eventuele buitenkansjes waar clubs het vaak over hebben", aldus Slot tegenover Voetbal International. Eerder werd ook Timo Letschert al vastgelegd door de Alkmaarders. Slot heeft hoge verwachtingen van spits Karlsson. "Hij scoort makkelijk, dat is een vrij belangrijke eigenschap voor een speler. Vorig jaar waren we voor doelpunten grotendeels afhankelijk van Myron Boadu, Oussama Idrissi en onze penaltyspecialist Teun Koopmeiners, dus het is mooi dat we er straks nog een aanvaller bij hebben."

AZ neemt het dinsdag op tegen Dinamo Kiev. Calvin Stengs maakt onderdeel uit van de groep spelers die afreist naar Oekraïne. "Hij heeft een week nodig gehad om gefaseerd terug te komen, maar traint volop mee met de groep." Oussama Idrissi traint wel individueel. Slot verwacht een zware pot tegen een sterke tegenstander. "Ze zijn snel en fysiek goed. Ze spelen heel compact, maar zijn ook zeer comfortabel aan de bal. Ook bouwen ze gevarieerd op. Ze kunnen op verschillende manieren spelen. Tijdens de Super Cup-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk kwamen ze bijna niet van hun eigen helft, maar als ze dat deden, scoorden ze. In de competitiewedstrijd daarna speelden ze aanvallender. Ook wij hebben echter bewezen dat we op verschillende manieren belangrijke wedstrijden kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen