Van der Water kan naar MLS, Heracles weigert Amerikaans bod

11 september 2020, 14:43

Silvester van der Water kan zijn carrière voortzetten in de Verenigde Staten. Orlando City heeft belangstelling voor de aanvaller van Heracles Almelo. Echter wil de eredivisionist de speler niet kwijt. De Almeloërs hebben een Amerikaans bod ook afgewezen.

Technisch directeur Tim Gilissen laat aan de Tubantia weten dat het bod niet interessant genoeg was om over in gesprek te gaan. "Het spreekt voor zich dat we in deze fase liever geen spelers meer kwijtraken", voegt hij eraan toe. Van der Water liet eerder dze week weten open te staan voor een transfer. Volgens [a,https://www.vi.nl/nieuws/amerikaans-avontuur-lonkt-voor-van-der-water,_blank,Voetbal International ]hebben sc Heerenveen en FC Utrecht hem ook in het vizier, maar kijken die clubs eerst naar andere opties.

Bij een transfer naar Orlando City kan de 23-jarige aanvaller een voorhoede vormen met Europees kampioen Nani. De club maakte afgelopen zomer nog indruk door de finale van het MLS is Back toernooi te bereiken. Daarin was Portland Timbers wel te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen