VVV is overtuigd van proefspeler S'rifi en legt hem vast

11 september 2020, 13:01

Twee dagen voor de eerste wedstrijd van het seizoen voor VVV-Venlo heeft de club de selectie nog een impuls gegeven. De twintigjarige Nezar S'rifi is voor een jaar vastgelegd, met de optie op een extra jaar in Limburg. Hij komt over van het Belgische Lierse Kempenzonen.

Al vanaf het begin van de voorbereiding trainde hij mee met de selectie van VVV. Dat deed hij dusdanig goed dat de club hem voor een jaar heeft gecontracteerd. S'rifi doorliep de jeugdopleiding van Zulte Waregem en speelde vervolgens in Spanje voor Alcorcón en CyD Leonesa. Hij is bovendien Belgisch jeugdinternational.

Technisch Manager Stan Valckx ziet een aanwinst in de middenvelder. "We hebben Nezar een tijdje op proef gehad. In die periode heeft hij aangetoond dat hij niet alleen een creatieve speler is, maar ook een gedreven jongen met de wil om te slagen. Hij bezit over een behoorlijke technische bagage, waarmee hij op het middenveld goed uit de voeten kan. Nezar krijgt van ons de opdracht mee om hetgeen hij heeft laten zien in de proefperiode door te zetten en te laten zien dat hij een waardevolle aanvulling is voor de selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen