Vitesse opent nieuwe seizoen met speciale corona-shirts

11 september 2020, 08:00

Vitesse speelt zondag tegen RKC Waalwijk niet in de vertrouwde tenues, maar in speciale witte tenues. Die zal de ploeg van Thomas Letsch eenmalig gaan dragen als een exclusief 'bedank-shirt' voor iedereen die zich heeft ingezet in de strijd tegen het coronavirus.

Daarnaast speelt elke speler met de naam van een instantie op zijn rug, die in de coronacrisis een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de maatschappij. Van Rijnstate tot DrieGasthuizenGroep en van Pleyade tot Stichting De Driestroom. In totaal wordt aan 24 verschillende instanties de kans geboden om eenmalig de achterzijde van het shirt te sieren', zo laat Vitesse weten.

Pascal van Wijk, algemeen directeur, spreekt van een mooie actie. "Dat we nu weer kunnen voetballen, is grotendeels te danken aan iedereen die zich keihard heeft ingezet tijdens de coronacrisis. Die organisaties en dan vooral hun medewerkers, verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Zij hebben in de frontlinie, met alle risico's van dien, hun verantwoordelijkheid genomen. Met dit speciale wedstrijdshirt hopen wij op onze beurt iets terug te kunnen doen. We hebben allemaal gezien en gevoeld wat de coronacrisis met iedereen kan doen. Daarnaast laat het zien dat Vitesse een club is van en voor iedereen. Ook een pluim richting onze tenuesponsors, die belangeloos hun plek afstaan om dit gebaar te kunnen maken."

Bron foto: Vitesse

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen