'Heerenveen dichtbij huur Amerikaanse aanvaller van Wolfsburg'

10 september 2020, 22:28

Opnieuw gaat sc Heerenveen zaken doen op de transfermarkt. Ulysses Llanez (19) van VfL Wolfsburg moet de volgende versterking worden voor het elftal van Johnny Jansen. Llanez is een Amerikaanse vleugelaanvaller die zijn wedstrijden speelt in het tweede elftal van Wolfsburg, maar al wel debuteerde voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten.

Volgens de Leeuwarder Courant wil Heerenveen Llanez gaan huren van de Bundesliga-club. Voetbal International voegt eraan toe dat de komst van de Amerikaan dichtbij is. Waarschijnlijk dat de seizoensouverture van zaterdag tegen Willem II wel te vroeg komt voor hem. Met Llanez heeft Heerenveen de posities op de flanken straks dubbel bezet. Llanez moet gaan concurreren met Mitchell van Bergen, Arjen van der Heide en kersverse aanwinst Oliver Batista Meier.

Lees ook: Bochniewicz maakt dubbelslag sc Heerenveen compleet

Hauge

Met de huur van Llanez en Meier koopt Heerenveen ook tijd. Het liefst had de club Jens Petter Hauge overgenomen van FK Bodø/Glimt, maar aangezien die club afstevent op de Noorse titel wil de beoogde opvolger van Chidera Ejuke pas in de winter een transfer maken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen