Chelsea verhuurt Batshuayi opnieuw na contractverlenging

10 september 2020, 19:07

Voor de vierde keer wordt Michy Batshuayi verhuurd door Chelsea. Komend seizoen speelt de Belgische spits voor Crystal Palace, waar hij ook al eens eerder gestald werd door zijn broodheer. Tegelijkertijd heeft Chelsea het aflopende contract met een jaar verlengd, in de hoop dat Batshuayi volgende zomer nog een transfersom kan opleveren.

Chelsea betaalde vier jaar geleden circa veertig miljoen euro voor de 26-jarige Rode Duivel. Echter kon hij het nooit waarmaken op Stamford Bridge en volgden verhuurbeurten aan Borussia Dortmund, Valencia en Crystal Palace. Afgelopen seizoen maakte Batshuayi het seizoen vol, maar moest hij doen met een aantal invalbeurten. Met de komst van Timo Werner werd het perspectief er bepaald niet beter op.

Crystal Palace biedt hem de kans op meer speeltijd. "Tijdens zijn vorige periode maakte hij grote indruk, ook al duurde dat slechts vijf maanden. Michy is een waardevolle toevoeging die kansen kan benutten", aldus manager Roy Hodgson op het clubkanaal van Palace.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen