Bochniewicz maakt dubbelslag sc Heerenveen compleet

10 september 2020, 18:30   Bijgewerkt: 10 september 2020, 18:38

In een uur tijd heeft sc Heerenveen twee nieuwe spelers gepresenteerd. Na de komst van Oliver Batista Meier (Bayern München) is ook die van Pawel Bochniewicz (Gornik Zabrze) bezegeld. De 24-jarige centrale verdediger uit Polen heeft voor drie seizoenen getekend. "Het is bekend dat we op zoek waren naar versterking achterin, naar een centrale verdediger die er meteen staat", licht technisch manager Gerry Hamstra de komst van de Pool toe.

Bochniewicz was de afgelopen interlandperiode nog op pad met de nationale ploeg van Polen, voor wie hij nog niet debuteerde. In het verleden speelde hij voor de clubs Stal Mielec, Reggina, Udinese, Granada en Gornik Zabrze. Hamstra: "Pawel is een lange, kopsterke verdediger die durft te voetballen en leidinggevende kwaliteiten met zich meebrengt. Met Pawel halen we een ervaren speler in huis die veel wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld heeft en recent opgeroepen is voor het Poolse nationale team."

Lees ook: SC Heerenveen haalt versterking op bij Bayern

De zogenaamde 'Hamstraweken' in het Abe Lenstra zijn nog niet voorbij. Heerenveen hoopt vóór de seizoensouverture van zaterdag tegen Willem II nog twee spelers te strikken. Jan Paul van Hecke zit in de wachtkamer en onbekend is nog wie de vierde aanwinst moet worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen