NAC beëindigt onderhandelingen over De Rooij en schakelt door

10 september 2020, 17:18

NAC Breda ziet voorlopig af van Kaj de Rooij. De club heeft de stekker uit de onderhandelingen met FC Eindhoven getrokken. Het verschil tussen vraag en aanbod blijft erg groot. "Er ligt een uitermate serieus bod", meent NAC-directeur Mattijs Manders, die een hoger bod ook onverantwoord vindt en aangeeft dat de Bredanaars doorschakelen naar andere opties.

De Parel van het Zuiden wil maximaal 300.000 euro plus 100.000 euro promotiebonus betalen voor De Rooij. "Ik vind het heel vervelend voor Kaj en we hadden hem er graag bij gehad, maar de partijen komen er helaas niet uit", zegt Manders tegen BN/DeStem. "NAC heeft er alles aan gedaan en zeker voor Eerste Divisie begrippen een fantastische aanbieding gedaan. Verder gaan dan wat we nu geboden hebben, is voor NAC niet verantwoord. Dan houdt het op, hoe jammer wij dat ook vinden."

Lees ook: NAC Breda-fans willen De Rooij 'bevrijden uit Eindhovense kooi'

Eindhoven wil maar liefst 700.000 euro vangen voor de negentienjarige linksbuiten. "Het ligt zo ver uit elkaar dat het lastig wordt", zegt technisch manager Marc Scheepers tegen het Eindhovens Dagblad. "Er moet een keer een serieus bod komen, want wat er nu wordt geboden, is niet serieus." Manders: "Geen serieus bod? Ik krijg er bijna buikpijn van. Gisteravond was ik bereid om vanuit naar Den Haag naar Eindhoven te gaan om de deal af te ronden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen