Chelsea 'paar weken' zonder Ziyech, ook Chilwell ontbreekt

10 september 2020, 16:08   Bijgewerkt: 10 september 2020, 19:08

Frank Lampard heeft bevestigd dat Hakim Ziyech en Ben Chilwell hun competitiedebuut voor Chelsea moeten uitstellen. Ook Thiago Silva is nog niet inzetbaar als de Londenaren maandag op bezoek bij Brighton & Hove Albion beginnen aan het nieuwe seizoen. Ziyech heeft mogelijk een 'paar weken' nodig voordat hij in actie kan komen voor zijn nieuwe club.

Bijna twee weken geleden in een oefenduel, met nota bene Brighton, viel Ziyech uit met een knieblessure. Chilwell, overgekomen van Leicester City, raakte in de slotfase van vorig seizoen al geblesseerd. "Chilwell wordt steeds beter, maar voor Brighton is hij nog niet fit genoeg", aldus Frank Lampard. "Thiago Silva is in Londen, maar hij heeft nog niet getraind."

De andere topaankopen van Chelsea, Timo Werner en Kai Havertz, zijn over vier dagen wel inzetbaar. Ook voor de geblesseerden Christian Pulisic en Cesar Azpilicueta ziet het er goed uit. Het duo is hersteld en hervatte woensdag de training. De kans bestaat dat de twee maandag deel uitmaken van de wedstrijdselectie van The Blues.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen