Domper Valencia: Cillessen loopt spierblessure op

10 september 2020, 15:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jasper Cillessen zal de eerste speelronde in La Liga waarschijnlijk aan zich voorbij moeten laten gaan. De Oranje-doelman liep woensdag op de training een spierblessure op aan zijn linkerbeen. Voorlopig traint hij apart van de groep. Afgelopen week was hij nog actief met het Nederlands elftal. 

In de verklaring op de clubwebsite van Valencia staat niet hoe lang Cillessen uit de roulatie zal zijn, maar de wedstrijd van komende zondag lijkt te vroeg te komen. Jaume Doménech, met wie Cillessen vorig seizoen al een zware concurrentiestrijd kende, zal zijn plek onder de lat dan overnemen. De club begint het seizoen met de derby tegen Levante.

De vraag is ook hoe lang Cillessen überhaupt nog voor Valencia zal keepen. De doelman heeft nog een contract tot 2023, maar wordt in de Spaanse media al langer in verband gebracht met een vertrek. De international zou te duur zijn voor Valencia, dat als gevolg van de coronacrisis moet bezuinigen. Deze blessure is een volgende domper: als Doménech als eerste keuze aan het seizoen begint, zal hij zijn plek eerst opnieuw moeten veroveren onder de lat. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen