Robben wacht vermoedelijk basisplek tegen PSV

10 september 2020, 14:54   Bijgewerkt: 10 september 2020, 16:50

Arjen Robben zal tijdens de seizoensstart van FC Groningen vermoedelijk direct in de basis starten. De buitenspeler zal de eerste wedstrijd sinds zijn terugkeer spelen tegen zijn andere oude club, PSV. Eerder was het nog de vraag of Robben op tijd fit zou zijn. De kans is echter klein dat hij een hele wedstrijd gaat spelen.

De basisplaats van Robben baseert Stefan Bleeker, clubwatcher van RTV Noord, op de training van donderdag. Ten opzichte van de vriendschappelijke wedstrijd tegen Arminia Bielefeld - waarin Robben ook in de basis stond en het enige doelpunt voor zijn rekening nam - zal trainer Danny Buijs één wijziging doorvoeren. Ajdin Hrustic, die wordt gelinkt aan de uitgang bij FC Groningen, neemt de plek van Tomas Suslov in. 

Sinds zijn terugkeer is Robben hard aan het werk om op tijd wedstrijdfit te zijn. In de oefenwedstrijd tegen Almere City deed hij voor het eerst dertig minuten mee. Tegen Arminia Bielefeld, de meest recente oefenwedstrijd, speelde hij de hele eerste helft. Daarin maakte hij zijn eerste FC Groningen-doelpunt sinds 2002. Alles was met het doel om het eerste duel tegen PSV fit te zijn, daarom liet hij ook bepaalde duels schieten. 

Lees ookRobben blijft rustig: "Het is nu niet ineens hosanna"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen