Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Groningen was 'heel dicht bij' de komst van Van Wolfswinkel

FC Groningen was 'heel dicht bij' de komst van Van Wolfswinkel

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 september 2020 – FC Groningen was in de huidige transferperiode dicht bij het aantrekken van Ricky van Wolfswinkel. De transfervrije spits voerde gesprekken over een overgang naar het hoge noorden, maar haakte uiteindelijk toch af. Ook Ferdy Druijf (AZ) was in beeld, maar uiteindelijk werd Jørgen Strand Larsen (20) de nieuwe aanvalsleider.

Dat vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. "We zijn heel dichtbij geweest met Ricky, hadden uitstekende gesprekken, maar uiteindelijk wilde hij toch het liefst bij Basel blijven", licht hij toe tegenover het Dagblad van het Noorden. En dus werden er telkens namen afgestreept op het lange wensenlijstje en duurde de zoektocht voort, toch wilde de club niets overhaasten.

"We wilden er alles aan doen om tot de beste oplossing te komen. Daarvoor hebben we geduld getoond. We wilden alleen iets doen als we 100 procent overtuigd waren", aldus Fledderus, die van Strand Larsen zeker overtuigd was. "Hij zal zich moeten aanpassen en wellicht tijd nodig hebben om zich verder te ontwikkelen, maar één ding weet ik zeker. Deze jongen heeft de kwaliteiten om een heel goede spits te worden."

Dat was ook te zien aan zijn transfersom, want FC Groningen betaalt volgens DvhN tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro aan Sarpsborg 08 FF om zijn twee jaar lopende contract af te kopen. De medische keuring vond afgelopen week plaats, de ochtend na het duel tussen Jong Oranje en de leeftijdsgenoten van Noorwegen, waar Strand Larsen deel van uitmaakte. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd