Lang mag deze zomer 'onder geen beding' weg bij Ajax

10 september 2020, 07:53

Noa Lang gaat komend seizoen een rol van betekenis spelen bij Ajax. De buitenspeler hoorde van trainer Erik ten Hag namelijk dat hij deze zomer onder geen beding mocht vertrekken uit Amsterdam en speelde een uitstekende voorbereiding. "Ajax ziet het in me zitten. Ze geven me veel vertrouwen. Voor de trainer is het onbespreekbaar dat ik wegga."

Dat vertelt Lang tegenover het Algemeen Dagblad. "Hij vindt dat ik volwassen terug ben gekomen uit Twente", doelt de jonge buitenspeler (21) op trainer Ten Hag. "Hij praat op de club ook veel met me. Ik krijg complimenten, maar ik krijg soms ook op mijn kop, omdat ik nog wel eens te laconiek wil zijn."

Onder andere FC Twente wilde Lang graag huren, maar ook uit het buitenland was interesse. "Ik ben daar alleen niet mee bezig. Ik probeer het hier waar te maken. Ajax is en blijft mijn droom en hoofddoel. Je weet alleen niet hoe het gaat", stelt Lang, die ambitieus is en voelt dat hij minuten moet gaan maken komend seizoen.

"Ik wil nu ook niet nog een jaar zoals het vorige meemaken. Ik wil wekelijks spelen. Daarom hou ik alles open, maar mijn intentie is zeker om hier te blijven. Ik vecht hard voor zoveel mogelijk minuten. Ik wil het hier bij Ajax waarmaken", aldus Lang, die met Antony, Dusan Tadic, Quincy Promes en David Neres wel genoeg concurrentie heeft op de flank bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen