Nieuwe FC Groningen-spits: "Nevland heeft wat tips gegeven"

9 september 2020, 23:02   Bijgewerkt: 9 september 2020, 23:59

Jørgen Strand Larsen werd woensdagavond gepresenteerd als nieuwe aanwinst van FC Groningen. In de Eredivisie wil de twintigjarige Noorse spits de volgende stap in zijn carrière zetten. Hij weet dat hij bij een club heeft getekend die veel grote spelers heeft voortgebracht.

"Zoals Erik Nevland, die hier heel groot was. Ik ken hem zelf niet, maar mijn zaakwaarnemer heeft contact met hem gehad. Hij heeft al wat tips gegeven", aldus de nieuwe FC Groningen-spits tegen RTV Noord. Wat voor tips gaf Nevland? "Nou, als je je hart geeft, dan geven de fans het terug. Dat ga ik doen: ik ga hier 100 procent geven. En misschien wel een blauw oog als dat nodig is", zegt hij met een knipoog.

Strand Larsen omschrijft zichzelf als een sterke speler. "Ik denk dat ik in veel dingen goed ben. Bij FC Groningen wil ik mij verder ontwikkelen. De staf en coaches zijn goed en ik hoop dat ze mij verder kunnen helpen", vervolgt de spits, die Groningen niet als zijn eindstation ziet. "Groningen is een goeie plek om een nieuwe stap te zetten. De Nederlandse competitie is beter dan de Noorse. Ik hoop over een paar jaar, misschien eerder, klaar te zijn voor de volgende stap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen