Willem II bereikt principe-akkoord met Pol Llonch

9 september 2020, 21:50

De toekomst van Pol Llonch ligt in Tilburg. Willem II heeft met de Spaanse middenvelder een principeakkoord bereikt over een contractverlenging, zo meldt de club woensdagavond via de officiële kanalen. Binnenkort signeert Llonch een nieuw contract dat hem tot de zomer van 2024 aan Willem II verbindt.

Daarmee slaat de Tilburgse club een belangrijke slag. Llonch kwam in 2018 over van Wisla Kraków en speelde zich direct in de basis. Tot nu toe speelde de Spaanse middenvelder 62 wedstrijden voor Willem II. Het afgelopen seizoen was Llonch een belangrijke pion in het team van trainer Adrie Koster dat als nummer vijf van de Eredivisie een Europees ticket veroverde.

"Deze contractverlenging is voor mijn carrière en ons gezin een belangrijke stap. De club blijft zich ieder jaar verbeteren en ik groei als voetballer en persoon elke dag. Dat die ontwikkeling door de club en supporters gewaardeerd wordt, doet mij erg goed. Ik ben ervan overtuigd dat we samen successen blijven behalen. Ook mijn vrouw en kinderen hebben het in Tilburg naar hun zin. Het leven in Nederland bevalt ons heel goed", reageert Llonch.

Technisch directeur Joris Mathijsen is blij dat Llonch ervoor heeft gekozen zich langer aan Willem II te verbinden. "Pol heeft zich sinds zijn komst sterk ontwikkeld en is belangrijk geworden in het systeem dat wij spelen. Ook buiten het veld is Pol van grote waarde. Hij is een echte professional en daarom een voorbeeld voor anderen", reageert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen