Stengs en Idrissi twijfelgevallen voor duel met Dinamo Kiev

9 september 2020, 18:59   Bijgewerkt: 9 september 2020, 19:15

Het is nog onzeker of AZ-trainer Arne Slot volgende week dinsdag in de derde voorronde van de Champions League tegen Dinamo Kiev een beroep kan doen op Calvin Stengs en Oussama Idrissi. Beide aanvallers trainden dinsdag niet met de groep mee, zo meldt het Noordhollands Dagblad.

Voor Arne Slot is dat reden tot zorg. Aanvallend loopt het bij AZ immers al behoorlijk stroef. Mist de trainer Stengs en Idrissi in Oekraïne, dan lijken Albert Gudmundsson en Yuki Sugawara de logische vervangers. Naast Stengs en Idrissi ontbrak dinsdag ook Jordy Clasie toen AZ een grote partij speelde. Fredrik Midtsjø, die bij het Noorse elftal afhaakte vanwege een blessure, was er wel gewoon bij.

Stengs en Idrissi kwamen in de vorige kwalificatieronde tegen Viktoria Plzen (3-1) in actie, maar lieten vervolgens de oefenwedstrijden tegen ADO Den Haag en KAA Gent aan zich voorbijgaan. Stengs miste een groot deel van de voorbereiding, terwijl Idrissi wel gewoon fit was. Hij werd, net als Stengs, voortijdig aan de kant gehaald tegen Viktoria Plzen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen