'Ziyech moet debuut Premier League voorlopig uitstellen'

9 september 2020, 14:37   Bijgewerkt: 9 september 2020, 14:43

Hakim Ziyech moet zijn competitiedebuut voor Chelsea uitstellen. De Londenaren beginnen maandag op bezoek bij Brighton & Hove Albion aan het nieuwe seizoen van de Premier League, maar doen dat zonder Ziyech. Ook Ben Chilwell, een andere topaankoop, ontbreekt over vijf dagen.

Dat meldt het betrouwbare The Athletic. Ziyech moest zich elf dagen geleden in een oefenwedstrijd tegen - toevalligerwijs - Brighton laten vervangen vanwege een knieblessure. Het ziet er naar uit dat de oud-Ajacied ook nog wel een paar weken zoet is met de kwetsuur.  Ook Chilwell moet geduld hebben. Tijdens zijn laatste optreden voor Leicester City (4 juli) viel de linksback uit en kwam hij sindsdien ook niet meer in actie.

De andere topaankopen – Timo Werner, Kai Havertz en Thiago Silva – lijken vooralsnog gewoon beschikbaar voor Frank Lampard. De vraag is of hij ze alle drie gelijk gaat gebruiken. Tevens zijn er positieve ontwikkelingen rondom Christian Pulisic. In de FA Cup-finale tegen Arsenal raakte de Amerikaan geblesseerd aan zijn hamstring, maar is hij sneller hersteld dan verwacht en kan de aanvaller woensdag zijn rentree maken op het trainingsveld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen