'Bayern praat nog steeds met Dest, stroeve gesprekken Alaba'

9 september 2020, 11:04

Bayern München denkt nog altijd aan Sergino Dest. Een nieuwe rechtsback blijft noodzaak voor de kampioen van Duitsland. In de zoektocht naar een concurrent voor Benjamin Pavard is behalve de Ajacied, ook een speler uit Spanje in beeld.

Volgens BILD voert Bayern nog steeds gesprekken met Dest. Voor de coronacrisis leek de transfer van de Ajacied naar Beieren in kannen en kruiken. Vooralsnog is van een akkoord geen sprake. Intussen passeerden ook andere namen de revue, waaronder die van Max Aarons (Norwich City). De komst van de Engelsman lijkt wel van de baan, maar is er nu wel een rechtsback uit Spanje in het vizer.

Alaba

Binnen de muren van de Allianz Arena speelt ook de kwestie van David Alaba. De 28-jarige Oostenrijker heeft zijn eenjarige contract nog altijd niet verlengd. Als de onderhandelingen mislukken, dreigt deze maand een vertrek. Volgens BILD zijn beide partijen op het moment ver van elkaar verwijderd. Bayern zou een jaarsalaris van elf miljoen bieden. Dat bedrag kan met zes miljoen aan bonussen verder oplopen. Echter verlangt Alaba meer dan twintig miljoen euro per jaar. De laatste gesprekken vonden 14 augustus plaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen