Lang werkt aan doorbraak: "Heb kwaliteiten om te slagen bij Ajax"

8 september 2020, 23:24

De 21-jarige Noa Lang begon dinsdag tot zijn grote teleurstelling op de bank bij Jong Oranje, maar haalde als invaller toch zijn gram. De buitenspeler maakte tegen Jong Noorwegen na 82 minuten de bevrijdende 1-0 en had zodoende een groot aandeel in de 2-0 overwinning. Hij hoopt nu op zijn doorbraak bij Ajax.

In de voorbereiding liet Lang al heel aardige dingen zien en ook bij Jong Oranje maakte de aanvaller indruk. Het moet allemaal resulteren in minuten in Ajax 1. "Mijn voorkeur ligt bij Ajax, maar je weet nooit hoe het gaat in de voetballerij", zegt Lang tegen FOX Sports over de transferperiode. "Ik houd alles open en we zien het wel. Het is niet arrogant bedoeld, maar ik vind dat ik de kwaliteiten heb om te slagen bij Ajax. Het is aan mij om het echt waar te maken. Om niet alleen een grote mond te hebben, maar echt te presteren."

Lang beseft dat er meer bij komt kijken dan wat leuke acties maken. "Het kwartje is wel gevallen dat er meer dingen bij komen kijken dan alleen leuk zijn aan de bal", vervolgt de linksbuiten. "Ik denk dat ik er stappen in aan het maken ben, maar ik ben er nog lang niet. Ik moet doorgaan en dan zie ik wel hoever ik kom."

Lees ook: Jong Oranje worstelt zich langs Noorwegen en blijft foutloos

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen