Angelino dendert ook komend seizoen over de flank bij Leipzig

8 september 2020, 20:55

José Ángel Esmorís Tasende, beter bekend als Angelino, speelt ook komend seizoen in de Bundesliga. De linksback speelde sinds afgelopen winter voor RB Leipzig en die club is er weer in geslaagd om hem op huurbasis in te lijven. Hij komt over van Manchester City. Er is sprake van een optie tot koop.

Angelino speelde vorig seizoen sinds de winter ook voor Die Roten Bullen. Toen besloot Leipzig een optie tot koop met een waarde van dertig miljoen euro niet te lichten. Volgens de club had dat te maken met de gevolgen van het coronavirus. Door hem te huren is Angelino toch weer onderdeel van de ploeg van Julian Nagelsmann. De coach is lovend over de vleugelspeler, die bij Leipzig de hele linkerkant kan bestrijken.

De oud-speler van NAC Breda en PSV had bij Manchester City geen uitzicht op speeltijd, maar was bij Leipzig een belangrijke schakel. De Spanjaard speelde achttien wedstrijden met Leipzig en werd derde in de Bundesliga. Nog mooier was het halen van de halve finale van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen