Ambitieus Roda presenteert Serrarens als elfde versterking

8 september 2020, 19:29   Bijgewerkt: 8 september 2020, 21:53

Vorig seizoen werd Roda JC zeventiende en de club doet er alles aan om het dit voetbaljaar beter te doen. De eerste twee duels werden gewonnen en ook buiten de lijnen gaat het goed. Dinsdag is namelijk naar buiten gebracht dat Fabian Serrarens de elfde versterking is van deze zomer.

De Amsterdammer heeft voor een jaar getekend, met de optie op een extra seizoen. Serrarens speelde tot dusver 190 duels in de Eerste Divisie voor Almere City, Telstar en De Graafschap. Met die laatste club was hij in het seizoen 2018/2019 actief in de Eredivisie. Op dat podium liet hij zich zien door zes keer te scoren. Vorig jaar loos hij voor een avontuur bij het Poolse Arka Gdynia, maar dat werd geen succes. Met zijn transfervrije gang naar Roda keert de spits nu dus weer terug in Nederland.

Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC, is tevreden. "Fabian is een zeer ervaren spits die zijn opleiding bij een topclub heeft genoten. Hij heeft zowel in de Eredivisie- als in de Keuken Kampioen Divisie bewezen dat hij een doelpunt kan maken. Met zijn fysiek voegt hij iets extra´s toe aan onze selectie en krijgen we in onze aanvalslinie meer opties. We gaan proberen om hem, met behulp van zijn Poolse ex-werkgever, zo snel als mogelijk speelgerechtigd te krijgen."

Donderdag sluit Serrarens aan bij de selectie. De spits zal rugnummer negen gaan dragen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen