Van Bronckhorst heeft in China reden tot juichen

8 september 2020, 16:43   Bijgewerkt: 8 september 2020, 16:58

Het is Giovanni van Bronckhorst gelukt om weer eens een overwinning te pakken in de Chinese Super League. De hoofdtrainer van Guangzhou R&F verloor drie keer op rij met zijn ploeg, maar heeft dinsdag het zoet van de zege weer geproefd. Henan Jianye werd in Groep A met 3-1 verslagen.

Door de overwinning ontloopt Van Bronckhorst de laatste plaats met zijn ploeg. Dia Saba was bij afwezigheid van sterspeler Eran Zahavi de grote man aan de zijde van Guangzhou R&F. De spits zorgde al vroeg in het duel voor de 1-0 en was later in de eerste helft nogmaals trefzeker. Henrique Dourado deed namens de bezoekers nog wel wat terug, maar het werd ook nog voor rust 3-1. Chugui Ye maakte die goal en besliste het duel. In de tweede helft werd er namelijk niet meer gescoord.

Het is de derde overwinning van Van Bronckhorst met zijn ploeg. Door de zege stijgt Guangzhou R&F naar de zesde plaats in Groep A van de competitie. Het is zaak voor de club om bij de eerste vier te eindigen, omdat er dan in de play-offs gestreden kan gaan worden om de titel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen