NAC blijft nadrukkelijk azen op De Rooij, Hunte niet naar Breda

8 september 2020, 09:40   Bijgewerkt: 8 september 2020, 11:47

Hoewel de onderhandelingen met FC Eindhoven zeer stroef verlopen, rekent NAC Breda nog altijd op de komst van Kaj de Rooij. "Wij houden er serieus rekening mee dat De Rooij naar NAC komt en schakelen daarom niet klakkeloos over naar een ander alternatief", aldus NAC-directeur Mattijs Manders.

NAC verhoogde afgelopen week het bod van twee naar bijna vier ton, echter verlangt Eindhoven maar liefst zeven ton voor de aanvaller. "Hij heeft snelheid, diepgang en is balvaardig. Daarom zijn we bereid een transfersom te betalen, een club als NAC doet dat niet vaak", zegt Manders tegen BN/DeStem. "Ons is er echter veel aan gelegen Kaj naar Breda te halen."

Lees terug: NAC en FC Eindhoven nog ver uit elkaar

Geen Hunte

Torino Hunte komt zeker niet naar Breda. De 29-jarige aanvaller was meerdere weken op proef, maar wist daarin geen contract te verdienen. Verder staat Jethro Mashart voor een vertrek. Voor de linksback bestaat buitenlandse belangsteling, weet de hierboven genoemde krant. Mashart mag ook weg van NAC. Eventueel is de clubloze Michaël Maria een vervanger van Mashart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen