Mbappé test positief op corona, Mihajlovic hersteld van COVID-19

7 september 2020, 21:42

Kylian Mbappé is de volgende speler van Paris Saint-Germain met het coronavirus onder de leden. De Franse bond heeft dat maandag naar buiten gebracht. Daardoor is Mbappé niet inzetbaar als Frankrijk dinsdag in de Nations League tegen Kroatië speelt. Ook kan de aanvaller de competitiewedstrijden van PSG tegen RC Lens en Olympique Marseille niet spelen.

Mbappé testte maandagochtend positief op het coronavirus. Direct daarna is hij huiswaarts gekeerd en moet de Fransman in quarantaine. Daarom gaan de duels van PSG met Lens (donderdag) en Marseille (zondag) aan de neus van Mbappé voorbij. Eerder testten PSG-ploeggenoten Neymar, Mauro Icardi, Angel Di Maria, Leandro Paredes, Keylor Navas en Marquinhos positief. De Parijzenaars zijn wel verrast door het nieuws. "Ik vind het totaal onacceptabel dat we dit uit de media moeten vernemen", zegt technisch directeur Leonardo tegen RMC. "Niemand van de bond heeft ons ingelicht."

Mihajlovic hersteld

Sinisa Mihajlovic ontving goed nieuws. De trainer van Bologna is hersteld van COVID-19 en staat morgen (dinsdag) weer voor de groep. Dat het virus juist bij hem werd vastgesteld, was even schrikken. Vorige zomer werd bij de Serviër nog leukemie geconstateerd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen