'Barça brengt snel bod uit op Memphis, Lyon wil 30 miljoen'

7 september 2020, 14:02   Bijgewerkt: 7 september 2020, 14:54

FC Barcelona gaat zich naar verluidt spoedig melden voor Memphis Depay. De Nederlandse aanvaller wordt al langer gelinkt aan de Catalanen, die komende week de eerste spelers zouden willen presenteren op de transfermarkt. Er wordt een eerste bod gedaan voor aanvaller van Lyon, dat 'slechts' dertig miljoen zou willen hebben.

Dat schrijven diverse media, waaronder L'Équipe. Maandag (vandaag) zou het eerste bod al worden gedaan door FC Barcelona, dat Memphis graag toe wil voegen aan de selectie. De andere opties voor de voorhoede waren Pierre-Emerick Aubameyang en Lautaro Martínez, maar beide spitsen zijn beduidend duurder dan Memphis.

Lees ookBarça: 'Thiago als alternatief Wijnaldum en een droomvoorhoede'

Er werd genoemd dat Samuel Umtiti onderdeel uit zou maken van de (ruil)deal, maar Lyon heeft aangegeven geen toekomst te zien in de Franse blessuregevoelige verdediger. De dertig miljoen die Lyon zou vragen is ook veel lager dan de eerder genoemde vijftig miljoen euro die werd genoemd door de Spaanse media.

Koeman wil graag Memphis naar Barcelona halen als vervanger van Suárez. Over het andere transfertarget Georginio Wijnaldum is in Catalonië inmiddels minder zekerheid: de Nederlandse coach wil hem dolgraag overnemen van Liverpool, maar de clubleiding ziet liever Thiago naar Camp Nou komen. Een overeenstemming is nog niet bereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen