Jans tevreden met selectie: "Kunnen heel aardig meedoen"

7 september 2020, 11:56

Ron Jans is zeer tevreden over de invulling van de selectie van FC Twente. De oefenmeester kreeg van technisch directeur Jan Streuer een vrijwel volledig nieuwe selectie tot zijn beschikking gedurende de voorbereiding en dat is aardig uitgepakt. "Ik ga me niet op een bepaalde klassering vastpinnen, maar met deze selectie moeten we in de Eredivisie heel aardig mee kunnen doen."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia. Die ochtendkrant stelt dat er nog een creatieve middenvelder bij moet, toch wil Jans vooral kijken naar de elementen die de Tukkers wel hebben. "Zo hebben we een geweldige voorhoede, en met de speelstijl van die jongens is het wel prettig dat we ook spelers hebben die achter de bal blijven", stelt hij over het middenveld.

Daarop kan hij geen beroep doen op Karim El Ahmadi, die besloot om niet naar Enschede te komen. Met Giorgi Aburjania – die buiten het basiselftal valt - vertrekt er mogelijk nog wel en middenvelder. "Ik ben heel tevreden over zijn werkethiek, maar zijn salaris drukt zwaar op onze huishouding. Hij hoeft niet weg, maar mag wel weg", aldus Jans.

Lees ookEl Ahmadi keert niet terug bij FC Twente: "Jammer"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen