El Ahmadi keert niet terug bij FC Twente: "Jammer"

7 september 2020, 10:49

Karim El Ahmadi (35, op archiefbeeld) keert niet terug bij FC Twente. De middenvelder heeft aan de Enschedeërs laten weten dat hij komend seizoen niet in Nederland gaat voetballen. Waar zijn toekomst wel ligt, is nog niet bekend. De berichten dat zijn contract bij Al-Ittihad zou zijn verlengd, kloppen volgens de routinier in elk geval niet.

Dat schrijft TC/Tubantia althans. "Het is jammer, en we hadden het graag iets eerder gehoord, maar het is zijn keuze en dat moeten we respecteren", aldus technisch directeur Jan Streuer tegenover het regionale dagblad. "We hebben de hoop gehad dat Karim zou komen, maar helaas. We hebben nu duidelijkheid en gaan verder."

FC Twente hoopte de routinier terug te halen naar de Eredivisie deze transferwindow, al was het bekend dat daarover pas in september duidelijkheid zou komen. Dat het antwoord 'nee' is, vindt men in Twente uiteraard zeer jammer, maar El Ahmadi kiest ervoor om niet meer terug te keren naar Nederland. FC Twente was de enige optie voor hem om in de Eredivisie te gaan voetballen.

Lees ook: 'Gerucht over nieuw contract El Ahmadi lijkt niet te kloppen'

De ervaren middenvelder zou volgens Saudi Sports Channel gaan bijtekenen bij zijn club Al-Ittihad, dat hem een eenjarige verbintenis onder de neus zou hebben geschoven. Eerder verlengde hij zijn aflopende contract met drie maanden, om de competitie ondanks de coronacrisis vol te maken. Volgens El Ahmadi is dit bericht dus onjuist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen