FC Emmen vindt in Seedorf nieuwe rechtsback

FC Emmen vindt in Seedorf nieuwe rechtsback

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 september 2020 – FC Emmen heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Collin Seedorf (25, op archiefbeeld). De rechtsachter komt transfervrij over van FC Eindhoven, waar zijn verbintenis in de zomer was afgelopen. Hij tekent een eenjarig contract in Drenthe, met de optie voor nog een extra seizoen.

Dat heeft FC Emmen bekend gemaakt op het clubkanaal. "Het is ondertussen al een tijdje geleden dat ik een wedstrijd heb gespeeld. Ik ben daarom ook erg blij met het vertrouwen dat Emmen in mij heeft", stelt Seedorf. "Ik kan niet wachten om weer fit te worden en minuten te maken. Het spel van Emmen past goed bij mij en ik heb er vertrouwen in dat het een mooie tijd gaat worden in Drenthe."

Seedorf was een vaste waarde bij FC Eindhoven, totdat hij een zware kruisbandblessure opliep tegen SC Cambuur. Mede om die reden werd zijn verbintenis bij FC Eindhoven niet verlengd. Na zijn jeugdopleiding bij FC Utrecht brak hij door bij RKC Waalwijk, dat hij verruilde voor het Schotse Inverness Caledonian Thistle FC.

Reacties

gerelateerd