'Gerucht over nieuw contract El Ahmadi lijkt niet te kloppen'

7 september 2020, 09:52   Bijgewerkt: 7 september 2020, 10:50

Karim El Ahmadi (35) gaat momenteel over de tong. De ervaren middenvelder zou volgens Saudi Sports Channel gaan bijtekenen bij zijn club Al-Ittihad. Een terugkeer naar FC Twente en de Eredivisie zou daarmee van de baan zijn, maar het is de vraag of de berichten uit Saudi-Arabië ook daadwerkelijk kloppen.

Volgens Saudi Sports Channel heeft El Ahmadi in een verklaring laten weten dat hij zijn contract wil verlengen en daardoor actief blijft bij Al-Ittihad, dat hem een eenjarige verbintenis onder de neus zou hebben geschoven. Eerder verlengde hij zijn aflopende contract met drie maanden, om de competitie ondanks de coronacrisis vol te maken. Als de geruchten kloppen, zou daar dus nog een jaar bij kunnen komen. 

Volgens Tubantia-journalist Leon ten Voorde klopt de berichtgeving uit het Midden-Oosten echter niet. 'Het bericht dat El Ahmadi heeft bijgetekend, wordt door meerdere partijen ontkend', schrijft hij over het nieuws dat naar buiten kwam. FC Twente hoopt(e) de routinier terug te halen naar de Eredivisie deze transferwindow, al was het bekend dat daarover pas in september duidelijkheid zou komen.

Lees ook: El Ahmadi laat FC Twente wachten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen