Ten Cate over geruchten: "Leuk en absoluut onverwacht"

6 september 2020, 23:58

Aan tafel bij Studio Voetbal van de NOS heeft Henk ten Cate nogmaals gereageerd over de geruchten rondom zijn persoon. De Amsterdammers is namelijk in beeld bij de KNVB als mogelijke nieuwe bondscoach, zo wist Kees Jansma zondag te melden. Ten Cate liet nogmaals weten dat hij nog niet benaderd is.

Duidelijk werd ook wel weer dat Ten Cate het wel ziet zitten om bondscoach te worden. "Als het inderdaad zo is, dan is het zeer eervol", sprak de hoofdtrainer. Het gerucht ging dat hij door de spelersraad naar voren is geschoven als nieuwe coach, al weersprak Marten de Roon dat. "Ik vind dat de spelers het beste referentiekader zijn. Het is hartstikke leuk en absoluut onverwacht. Ik ben eerlijk gezegd heel erg verrast dat ik schijnbaar in beeld ben gekomen."

Drie jaar geleden was Ten Cate dicht bij het bondscoachschap, maar koos Hans van Breukelen na een opmerkelijke ommekeer voor Dick Advocaat. Mogelijk is het nu alsnog prijs voor Ten Cate. "Als ik het gevoel heb dat ze waardering hebben en dat ze denken dat ik het zou moeten worden, dan valt erover te praten. Het is de meest eervolle baan die er is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen