Kökcü speelt bij debuut voor Turkije gelijk tegen Tadic

6 september 2020, 23:02   Bijgewerkt: 6 september 2020, 23:07

In Groep 3 van Divisie B in de Nations League was er zondagavond een tintje van de Klassieker te bespeuren. Bij het duel tussen Turkije en Servië stonden Orkun Kökcü en Dusan Tadic namelijk in de basis. Een winnaar kwam er echter niet: 0-0.

Kökcü speelde interlands voor jeugdteams van Oranje, maar koos in 2019 voor de nationale ploeg van Turkije. De middenvelder van Feyenoord zag die keuze zondag beloond worden met zijn eerste minuten in de nationale ploeg. De spelmaker begon in de basis en deed een uur mee. Hij zag dat het af en toe heetgebakerd was in de wedstrijd. Servië-back Aleksandar Kolarov kreeg na vijftig minuten al zijn tweede gele kaart en ook aanvoerder Tadic zat hoog in de emotie. De Ajacied liet zich helemaal gaan toen een Turk makkelijk naar de grond ging en kreeg een gele kaart van de arbiter.

De overtalsituatie kon echter niet benut worden door Turkije, dat de beste kansen kreeg maar niet scoorde: 0-0. In de eerste speelronde van de poule verloren beide landen, waardoor de teams vanavond het eerste puntje hebben gepakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen