Den Bosch pakt tegen Dordrecht eerste punten van het seizoen

6 september 2020, 18:56

FC Den Bosch is van de nul af in het nieuwe seizoen. In de eerste ronde gingen de Brabanders ondanks goed spel ten onder tegen De Graafschap, maar zondag is het wel gelukt om punten te pakken. Er werd na een achterstand met 2-1 gewonnen van FC Dordrecht.

Dordrecht speelde vorige week op eigen veld gelijk tegen Go Ahead Eagles. In die wedstrijd vielen geen doelpunten. Zondag kreeg Dordrecht het wel voor elkaar om te scoren. De Schapenkoppen, zonder hoofdtrainer Harry van den Ham die ontbrak vanwege verhoging, namen tien minuten voor de pauze de leiding. Aanvoerder Kevin Jansen schoot in tweede instantie overtuigend raak.

Dordrecht nam die voorsprong mee de kleedkamer in, maar de na pauze ging het snel mis. Uit een corner maakte Kevin Felida in de 51ste minuut gelijk. Dat leek ook de eindstand te worden, totdat Den Bosch in de slotfase nog even aanzette. Paco van Moorsel kopte in de 85ste minuut de bal in het doel nadat hij kort daarvoor al een grote kans had gemist. Dordrecht raakte vervolgens via Nelson Amadin nog de paal, maar kon de achterstand niet meer wegwerken: 2-1.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!