Lyon-coach Garcia twijfelt of Barça ruimte heeft voor Memphis

6 september 2020, 16:10

Olympique Lyon-trainer Rudi García snapt dat Memphis Depay graag de overstap zou maken naar FC Barcelona, maar hoopt de Nederlander toch te behouden. De oefenmeester denkt dat door het aanblijven van Lionel Messi die kans ook flink is toegenomen voor Lyon.

Dat vertelt hij tegenover Téléfoot. "Ze praten over de komst van Memphis. Tegelijkertijd is Luis Suárez nog niet vertrokken. Lionel Messi blijft toch, dus misschien is er nog wel geen ruimte voor een extra speler", doelde García op Memphis, die steeds concreter wordt gelinkt aan de overstap naar Camp Nou. Daar zou hij anders dan bij Lyon wel Europees spelen, in de Champions League.

Lees ook'Barça pakt door bij Memphis en Wijnaldum

"Memphis is een geweldige speler, als hij blijft, zijn we komend seizoen veel sterker. Maar als hij de kans krijgt om de Champions League te winnen bij een andere club, dan zal ik hem er hoogstpersoonlijke heenrijden met mijn auto", aldus de coach, die ook weet dat er belangstelling is voor Moussa Dembélé en Houssem Aouar. "Maar tot dusver is er niemand vertrokken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen