De Roon helder: "Spelersraad heeft geen namen genoemd"

6 september 2020, 13:50

Henk ten Cate is door de spelersraad níet genoemd als de opvolger van Ronald Koeman. Volgens Marten de Roon doen de spelers helemaal geen advies in de vorm van het noemen van namen en hij ontkracht het gerucht dat vanmorgen (zondag) de wereld in kwam dan ook met klem. "Wij als spelersgroep distantiëren zich van lijstjes en het noemen van namen."

Dat vertelde de middenvelder in duidelijke taal tijdens de persconferentie. "Ik kan dat nieuws onderuit halen, ja. Dat klopt niet. Wij kloppen bij de directie niet aan met namen", verzekert De Roon. "Als spelersraad en selectie hebben we geen enkele naam genoemd." De informatie was juist dat de Ten Cate - die zelf nog niets hoorde overigens - naar voren was geschoven, maar die informatie blijkt dus niet te kloppen. 

De spelersraad liet dat ook weten aan de selectie. De Roon: "Wij willen onze weg vervolgen die we hebben ingezet. Deze koers willen we mee verder, we hebben geen namen aangegeven die daarbij horen. Dat weten we niet. Er zijn niet 23 spelers in deze groep die met dezelfde trainer hebben gewerkt. We hebben ons zegje gedaan als spelersgroep, maar noemen geen namen. Daar hebben we geen voorkeur in en het is niet aan ons."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen