Lukkien bevestigt: Emmen zoekt linksback en een targetman

6 september 2020, 10:10

FC Emmen is voor komend seizoen nog node op zoek naar een linksback en een sterke spits. Na het gelijkspel tegen FC Twente zaterdagmiddag kwam Dick Lukkien tot de conclusie dat een sterke, grote aanvalsleider wel handig kan zijn in het spel van de Drentenaren. Zeker als een tegenstander veel druk naar voren zet. Positief nieuws kwam er wel uit de ziekenboeg. 

Tegenover RTV Drenthe werd Lukkien gevraagd naar de noodzaak van een extra spits. Niet voor het eerst in de voorbereiding werd in het spel duidelijk dat Emmen geen groot aanspeelpunt voorin heeft. "Als je niet meer via het middenveld naar voren kunt komen, is het handig als je een balvaste speler hebt die je met een lange bal aan het werk kunt zetten", erkent Lukkien, die hoopt op én een nieuwe aanvaller én een linksback. 

Over de oefenwedstrijd was de coach wel content. "Een uur lang, behoudens een fase van tien minuten met een paar keer knullig balverlies, konden we Twente terugspelen op eigen helft. We willen voetballend bij de goal komen", stelt de oefenmeester. Positief was ook dat Mario Kolar, Sergio Peña en Nicolai Laursen vrijwel weer volledig fit zijn, nadat zij eerder in de voorbereiding waren uitgevallen naar met blessures.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen