Ronaldo moet jubileumgoal mogelijk weer uitstellen

6 september 2020, 08:48   Bijgewerkt: 6 september 2020, 10:46

Cristiano Ronaldo moet mogelijk nog een tijd langer wachten op zijn honderdste interlandtreffer namens Portugal. De superster ontbrak zaterdagavond tegen Kroatië (4-1) vanwege een teeninfectie, maar ook is het onzeker of hij over enkele dagen tegen Zweden wel kan voetballen.

Dat heeft bondscoach Fernando Santos laten weten. Ronaldo was tegen Kroatië in elk geval niet fit genoeg om in actie te komen. "Anders had ik hem wel opgesteld", verzekerde Santos. De aanvaller van Juventus staat op 99 interlanddoelpunten en wil graag zijn honderdste maken. Maar of dat tegen Zweden ook al gebeurt?

"Hij gaat zeker meereizen naar Zweden, maar moeten nog wel zien hoe het dan gaat. Er is geen sprake van een blessure, maar hij moet wel volledig herstellen van zijn teeninfectie", aldus de bondscoach, die zeer content was met de zege in de Nations League op Kroatië. "We speelden een weergaloze wedstrijd tegen de vicewereldkampioen." Renato Sanches, eveneens geblesseerd, zal ook tegen Zweden niet in actie komen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen