FC Twente en FC Emmen sluiten voorbereiding af met remise

5 september 2020, 21:02

De voorbereiding is door FC Twente en FC Emmen afgesloten met een gelijkspel. Beide teams speelden zaterdag in De Grolsch Veste met 1-1 gelijk, waardoor beide ploegen met een prima gevoel aan de Eredivisie kunnen beginnen. Het nieuwe seizoen begint komend weekend. Zeker Twente zal vertrouwen hebben, aangezien het de oefenduels ongeslagen doorgekomen is.

Emmen won in de voorbereiding alleen met 1-0 van Telstar en sloot alle andere oefenduels allemaal niet als winnaar af. Toch begon het prima aan de uitwedstrijd tegen competitiegenoot Twente. Binnen het halfuur was spits Marko Kolar met het hoofd doeltreffend. Hij verschalkte Joël Drommel met zijn inzet uit een corner. Voldoende voor de winst was het niet voor de mannen van Dick Lukkien.

In de tweede helft kwam Twente namelijk langszij. Huurling Vaclav Cerny kwam vanaf de rechterkant naar binnen en schoot met links in de korte hoek. Zijn inzet leek een haalbare kaart voor Dennis Telgenkamp, maar hij moest toch het antwoord schuldig blijven: 1-1. Ondanks enkele kleine kansen bleef het daar bij.

Twente begint het seizoen komende zaterdag tegen Fortuna Sittard. Emmen speelt zondag tegen VVV-Venlo.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen