H'veen besluit dramatische voorbereiding in stijl

5 september 2020, 16:27   Bijgewerkt: 5 september 2020, 17:10

SC Heerenveen heeft zaterdag ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding verloren. Competitiegenoot PEC Zwolle bleek met 0-1 te sterk in het Abe Lenstra Stadion. Vitesse bleef ongeslagen in de voorbereiding, maar verzuimde het laatste oefenduel te winnen. Tegen SV Darmstadt werd twee keer een voorsprong weggegeven: 2-2.

SC Heerenveen - PEC Zwolle 0-1

De competitie gaat volgende week van start, maar Heerenveen heeft zijn zaakjes nog lang niet voor elkaar. De Friezen verloren in de voorbereiding van NAC Breda, Vitesse, De Graafschap, FC Utrecht, VfL Osnabrück en gingen zaterdag ook onderuit tegen PEC Zwolle. Een eigen doelpunt van Hamdi Akujobi deed het team van Johnny Jansen de das om. De trainer had overigens niet de beschikking over onder meer Sherel Floranus en Ibrahim Dresivic (interlandverplichtingen), terwijl nieuwelingen Pawel Bochniewicz en Jan Paul van Hecke er ook nog niet bij waren.

Vitesse - SV Darmstadt 2-2

Net als een week geleden tegen Fortuna Düsseldorf speelde Vitesse zaterdag met 2-2 gelijk tegen een club uit de 2. Bundesliga. Oussama Tannane zette de Arnhemse club na een kwartier op 1-0 tegen SV Darmstadt en Jacob Rasmussen zette twee minuten voor tijd de 2-1 op het scorebord. De zege leek binnen, maar een minuut later kwamen de Duitsers langszij. Vitesse, dat de voorbereiding ongeslagen heeft afgesloten, begint volgende week zondag de competitie met een wedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Overige uitslag:

Eintracht Braunschweig - Heracles Almelo 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen