'FC Barcelona heeft Memphis Depay bijna binnen'

5 september 2020, 15:35

De toekomst van Memphis Depay lijkt in Barcelona te liggen. De geruchten worden steeds sterker dat de aanvaller van Olympique Lyon zijn loopbaan in Spanje vervolgt. El Mundo Deportivo schrijft zaterdag dat het er op lijkt dat Memphis de eerste aanwinst van trainer Ronald Koeman wordt. Volgens La Vanguardia heeft Barça de aanvaller al bijna binnen.

Eerder schreef het Algemeen Dagblad al dat Memphis, evenals Georginio Wijnaldum, dicht bij een overgang naar Camp Nou is. De Oranje-spits moet in Barcelona de opvolger worden van Luis Suárez, die op weg is naar Juventus. Lautaro Martínez was lange tijd in beeld bij Barça, maar hij is een te dure optie. Memphis zou voor een schappelijk bedrag van rond de twintig miljoen euro op te pikken zijn in Lyon.

La Vanguardia, de grootste krant van Catalonië, rept over een transfersom van 25 miljoen euro. Barça staat op het punt de komst van Memphis af te ronden, zo klinkt het. Bij Barcelona wordt de aanvaller herenigd met Koeman, met wie hij succesvol samenwerkte bij het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen