Koeman verwelkomt Messi maandag op het trainingsveld

5 september 2020, 13:30   Bijgewerkt: 5 september 2020, 14:06

De eerste trainingsweek van Ronald Koeman bij FC Barcelona zit erop. De Nederlandse trainer leidde zaterdagochtend zijn laatste training van de week. Daar was Lionel Messi niet bij. Hij maakt komende maandag in principe zijn comeback.

Dat melden Spaanse media. Messi kon zaterdag de training nog niet hervatten omdat hij eerst een coronatest moet afleggen. De Argentijn liet de test een week geleden schieten. Als het resultaat negatief is, dan werkt Messi maandag zijn eerste training onder Koeman af. De Barça-trainer heeft zijn spelers voor zondag vrijaf gegeven.

Messi maakte vrijdag bekend dat hij, tegen zijn zin, bij FC Barcelona blijft. "Ik zal bij de club blijven, om geen juridische problemen te krijgen met FC Barcelona. Ik dacht helaas dat mijn tijd in Barcelona erop zat, al wilde ik altijd mijn carrière hier afmaken. Ik zal alles geven, hoe graag ik ook had willen vertrekken in deze zomer. Ik blijf omdat ik nooit een rechtszaak tegen deze club aan wil spannen", zei hij onder meer in zijn statement tegenover Goal.com.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen