Brands doet zaken met Napoli en telt 25 miljoen neer voor Allan

5 september 2020, 11:14

Marcel Brands heeft een grote transfer afgerond voor Everton: Allan komt naar Goodison Park. De Engelsen betalen zo'n 25 miljoen voor de 29-jarige middenvelder. Voor Everton is de Braziliaan de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen en daar zal het niet bij blijven.

Allan heeft voor drie seizoenen getekend, melden The Toffees via de officiële kanalen. Hij speelde sinds 2015 voor Napoli, daarvoor kwam Allan uit voor onder meer Vasco da Gama, Granada en Udinese. De achtvoudig international van Brazilië speelde nog nooit in Engeland. "Meneer Ancelotti heeft er alles aan gedaan om mij hier te krijgen", zegt Allan, die bij Napoli met Ancelotti samenwerkte. "Ik heb niet lang na hoeven denken om naar Everton te gaan."

Na Allan staat ook James Rodriguez op het punt voor Everton te tekenen. De Colombiaan komt over van Real Madrid en meldde zich deze week in Engeland voor de medische keuring. Ook hij komt op voorspraak van Ancelotti. Het duo werkte al twee keer eerder samen. Verder zit de komst van Abdoulaye Doucouré (Watford) nog in het vat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen