NAC en FC Eindhoven nog ver uit elkaar, De Rooij wil naar Breda

5 september 2020, 10:32

Ondanks een verhoogd bod op Kaj de Rooij is een akkoord tussen NAC Breda en FC Eindhoven nog altijd ver weg. De Rooij weet zelf precies wat hij wil: "Ik hoop dat FC Eindhoven het me gunt en ik erheen kan. Ik wil de stap maken en gewoon duidelijkheid hebben. Dit is klote."

Volgens BN/DeStem verhoogde NAC het bod van 200.000 naar net onder de 400.000 euro, maar Eindhoven blijft 700.000 euro verlangen. NAC zou ook te horen hebben gekregen dat het De Rooij vanwege de ambities van de club wil behouden. De vraag is of dit uiteindelijk ook lukt, want de speler zelf wil graag verkassen naar de Parel van het Zuiden.

De geruchten over een persoonlijk akkoord spreekt De Rooij wel tegen. "Onzin. De clubs moeten er eerst uit zien te komen", aldus de hoofdrolspeler tegen het Eindhovens Dagblad. "Maar NAC is een mooie stap, zeker. Ik hoop dat ik erheen kan, zo snel mogelijk. Ik ben er bang voor. Zoals het er nu naar uitziet, speel ik nog een jaar hier. Of misschien twee. Dus ik hoop dat FC Eindhoven het me gunt. Dat ik de stap maak en zij wat geld krijgen. Ze moeten ook realistisch zijn. Het bedrag dat ik overal lees, slaat nergens op."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen